Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Verlenging: Kinderen mogen spaargeld Postbank niet storten

27-01-2007
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Fallback image for card
Sparen, volgens de Postbank kun je er niet vroeg genoeg mee beginnen. Met cadeautjes zoals de spaarleeuw, worden ouders en kinderen gestimuleerd om hun spaarcentjes toch vooral naar de Postbank te brengen.
De spaarleeuw krijgt je momenteel gratis als je een groeirekening opent, dat is een spaarrekening voor kinderen.
Maar wat blijkt, als je met je volle spaarpot naar het Postkantoor gaat, kun je daar niet terecht met je muntgeld. Sinds 1 januari kun je geen contant geld meer inleggen op je groeirekening, wordt verontschuldigend verklaard door een postbankmedewerker. Omdat we het bijna niet kunnen geloven, bellen we de klantenservice, afdeling sparen. Maar ook deze bevestigt het verhaal.
Daar sta je dan met je spaarleeuw, pennybox en muntgeld dat je van je oma en opa hebt gekregen!
Uiteindelijk blijkt het om een “ongelukkig misverstand” te gaan, aldus de Postbank, waardoor medewerkers verkeerde informatie geven. Het wordt per direct gecorrigeerd, en als het goed is, kan iedereen vanaf nu weer gratis contant geld storten. De Postbank dankt ons voor het signaleren van deze fout. Het moet niet gekker worden.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!