Kassa

Verkiezing: Stem op jouw favoriete Belbus van het seizoen!

30-04-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
2239 keer bekeken
  •  
belbus VERKIEZING
Ook dit seizoen kwam Ciana Mayam met de Belbus op voor consumenten die de wanhoop soms nabij waren. Aan het lijntje gehouden, van het kastje naar de muur gestuurd… Ze liepen met hun probleem bij bedrijven en organisaties tegen een muur van onkunde en onwil aan. Gelukkig kon de Belbus meestal een doorbraak forceren! Onze vraag aan jou is: welke Belbus van dit Kassa-seizoen is jouw favoriet? 
We hebben er alvast een aantal voorgeselecteerd waaruit je kunt kiezen. Klik op de kandidaat om de Belbus terug te kijken. In onze Belbus Special van 29 mei maakt Ciana bekend welke Belbus het meest geliefd is. Heb je jouw favoriet bepaald? Stem dan onderaan deze pagina!

De 10 kandidaten:

De stembus is gesloten

Kijk op zaterdag 29 mei naar Kassa's Belbus special voor de uitslag! Om 19:05 op NPO 1.

Meer over:

verkiezing, belbus,

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (4)

tenormin
tenormin10 mei 2021 - 11:21

Ik kijk niet meer naar Kassa, eerlijk gezegd.

CarladeLiefde
CarladeLiefde9 mei 2021 - 18:26

Ik erger mij aan de “lolligheid” van de belbus. Serieuze onderwerpen worden lollig aangepakt. Ik erger mij daaraan. Graag iets serieuzere aanpak. Hetzijn geen leuke zaken.

wvanrappard
wvanrappard9 mei 2021 - 7:39

leuk en krachtig tegelijk

ccdewit
ccdewit9 mei 2021 - 7:03

Zoals in heel veel organisaties, die ver weg van hun klanten staan, is de menselijkheid verdwenen. Het lijkt erop dat er alleen geluisterd wordt als misstanden door media groot in het nieuws gebracht worden. We hebben natuurlijk als grootste voorbeeld ons kabinet, die diverse schandalen achter de rug heeft, omdat er geen oog is voor enige menselijkheid. Een bank die, ondanks de crisis in de wereld, het eerste kwartaal miljarden winst maakt, mag zich schamen om zich zo op te stellen naar hun kleine klanten. Goed dat Kassa dit soort wantoestanden aan de kaak steld. Waren er maar meer van dit soort organisaties die dit soort misstanden met en via de media aan de kaak stellen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!