Sfeerfoto van Kassa
Kassa
Kassa

Iedere zaterdag 19.05 uur op NPO1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

Veiligheidswaarschuwing Wereldstekker Kruidvat

14 okt 2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Kruidvatstekker 1127

Kruidvat geeft een veiligheidswaarschuwing uit voor een wereldstekker die vanaf 6 januari 2020 is verkocht. Deze zou niet voldoen aan veiligheidseisen. Consumenten kunnen deze inleveren en hun geld terugkrijgen. 

Het gaat om een wereldstekker van Kruidvat. Het concern geeft aan dat de wereldstekker vanaf 6 januari 2020 is verkocht in de winkels, voor een prijs van 9,99 euro. De streepjescode is: 8719179473110

Elektrische schok

Volgens Kruidvat kan het gebeuren dat als mensen de stekker van een apparaat verkeerd aansluiten op de wereldstekker, een elektrische schok volgt met mogelijk letsel tot gevolg. Zodoende doet Kruidvat een dringende oproep aan mensen om dit type wereldstekker te retourneren. Ook Waarschuwt het bedrijf om de wereldstekker niet te gebruiken.

Geld terug, ook zonder bon en verpakking

Het product kan ingeleverd worden bij filialen van Kruidvat en Prijsmepper, waar deze ook te koop was. De consument krijgt bij inlevering zijn of haar geld terug. Ook als de bon en de originele verpakking ontbreekt.

Bron: Kruidvat

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar