Kassa

Veiligheidswaarschuwing: Wasdrogers Indesit, Hotpoint en Creda

26-11-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Veiligheidswaarschuwing.jpg
Whirlpool heeft na de overname van de merken Indesit en Hotpoint controles uitgevoerd op de in het verleden verkochte producten. Het is gebleken dat bij een aantal typen wasdrogers van de merken Indesit, Hotpoint en Creda onveilige situatie op zouden kunnen treden.
Brandgevaar
Bij de betreffende wasdrogers is vastgesteld dat overvloedig pluis in de machine mogelijk in contact kan komen met het verwarmingselement, waardoor brand kan ontstaan. Het probleem is vastgesteld bij wasdrogers die verkocht zijn tussen april 2004 en september 2015.
Gratis reparatie
Whirlpool is vanwege dit mogelijk probleem begonnen met het aanbieden van een gratis reparatie van de betreffende wasdrogers. Consumenten die een wasdroger hebben gekocht van de merken Indesit, Hotpoint en Creda tussen april 2004 en september 2015 kunnen terecht op de website www.indesithotpointsafety.com om aan de hand van het typenummer en serienummer te controleren of de wasdroger onder deze veiligheidswaarschuwing valt. Als u een wasdroger van het merk Creda heeft, dan moet u klikken op de pagina voor Hotpoint.
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!