Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Veiligheidswaarschuwing BCC Proline vaatwassers

09-06-2009
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
997627.jpg
BCC heeft een veiligheidsrisico ontdekt in een aantal Proline vaatwassers. Een microswitch kortsluiting veroorzaken als de machinedeur niet goed gesloten is en hierdoor kan in uitzonderlijke gevallen schade ontstaan.
Het veiligheidsrisico kan zich voordoen in vaatwassers van het type DWP5015SA en DWP4915SL, die aangeschaft zijn in de periode februari 2007 t/m mei 2009.
Om elk risico uit te sluiten heeft BCC besloten om alle betreffende vaatwasmachines te voorzien van een nieuwe microswitch. De vervanging van de microswitch kan aan huis plaatsvinden.
Om te bepalen of bij uw vaatwasser de microswitch vervangen moet worden kunt u bellen met de servicelijn van BCC op nummer 088 - 0555063. Aan de hand van het typenummer en de (laatste) 8 cijfers van het serienummer kan de servicemedewerker controleren of de microswitch van uw machine vervangen moet worden en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn voor het ongestoord gebruiken van uw vaatwasser. Het type- en serienummer vindt u op de deur aan de binnenkant van de vaatwasser.
BCC adviseert u om de vaatwasmachine niet onbeheerd te gebruiken totdat u de bevestiging heeft gekregen of de microswitch in uw vaatwasser moet worden aangepast.
Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze veiligheidswaarschuwing, dan kunt u contact opnemen met eerder genoemde Servicelijn van BCC (geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00) of kijken op de speciale webpagina van BCC: bcc.nl/productwaarschuwing .

Meer over:

diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!