Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Vanaf donderdag 4G-abonnement met 24GB databundel

11-11-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
T-Mobile_03.jpg
Tele2 gaat snel mobiel internet aanbieden tegen prijzen die veel lager liggen dan bij de concurrentie. Dat kondigde de prijsvechter woensdag aan. Vanaf donderdag stelt het bedrijf zijn eigen 4G-netwerk, dat komend voorjaar landelijk dekkend moet zijn, open voor nieuwe klanten.
Laatste telecombedrijf met 4G
Van de vier telecombedrijven die in 2012 in een veiling een 4G-licentie kochten, is Tele2 het laatste dat daar ook daadwerkelijk gebruik van gaat maken. KPN, Vodafone en T-Mobile bieden al 4G-diensten aan, maar dat denkt Tele2 wel 15 tot 35 procent goedkoper te kunnen.
’Nederlanders betalen veel’
Nederlanders betalen volgens Tele2 voor Europese begrippen vrij veel voor snel mobiel internet. ,,Wij gaan hier verandering in brengen door de markt in Nederland eens goed op te schudden'', zei topman Jeff Dodds van Tele2 Nederland.
Marktaandeel
Tele2 herhaalde zijn eerder uitgesproken ambitie om het marktaandeel op te vijzelen naar 20 procent. Dat doel moet in 2020 zijn bereikt. Op dit moment maakt tussen de 7 en 8 procent van de mobiele gebruikers in ons land gebruik van Tele2. Vorige maand werd al bekend dat Tele2 eigen winkels gaat openen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!