Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

VakantieXperts beste reisbureau

29-06-2009
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
81 keer bekeken
  •  
4703050.jpg
De Consumentenbond geeft de zes grootste reisbureaus in Nederland (Arke, D-reizen, Globe, Thomas Cook, Toerkoop en VakantieXperts) een ruime voldoende. De bond bezocht voor de reisbureaumonitor 2009, een jaarlijks onderzoek onder de grootste reisbureaus, 140 bureaus en beoordeelde ze op reisadviezen en behulpzaamheid van medewerkers.
Het reisbureau VakantieXperts kwam met een score van 71,5 procent als beste uit de bus.
De onderzoekers van de Consumentenbond deden zich voor als klant en stelden bij ieder reisbureau dat ze bezochten, dezelfde vragen over een vakantiebestemming. Volgens de bond was de reisadviseur bij bureaus die het goed deden enthousiast en behulpzaam, stond hij de klant uitgebreid te woord en nam hij veel initiatief. Bij sommige reisbureaus maakte de adviseur er zich volgens de bond gemakkelijk van af door klanten te vertellen dat ze zelf hun informatie maar moesten zoeken op het internet. Dat leverde hun een lage score op.
Bron: ANP

Meer over:

diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!