Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Vakantiebeurs weer van start

14-01-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
600x274_vakantiebeurs1.jpg
De Utrechtse Jaarbeurs staat vanaf woensdag weer in het teken van de Vakantiebeurs. Het grootste evenement op vakantiegebied in Nederland trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers. Vorig jaar kwamen 117.000 bezoekers op de beurs af.
Op de 45e editie presenteren 162 landen hun toeristische bestemmingen op een oppervlakte van 16 voetbalvelden. Op de vakantiebeurs zijn 1290 exposanten verdeeld over 498 stands vertegenwoordigd. Bezoekers kunnen bij hen aankloppen voor alle informatie op het gebied van reizen en vakanties.
Onder het motto 'Je zou zweren dat je er al was' kan iedere bezoeker zich al even onderdompelen in de sferen van een favoriete vakantiebestemming. Bezoekers kunnen terecht bij de landenpaviljoens, maar ook is een oriëntatie mogelijk op bepaalde thema's. Dat zijn 'ontdek' (verre bestemmingen), 'actief' (outdoor en sport), 'zien' (steden en culturen), 'samen' (familie en kinderen), 'vaar' (cruises en zeilen) en 'buiten' (kampeer en camping).
De beurs is van woensdag 14 januari tot en met zondag 18 januari. Dinsdag trapt het evenement af met een dag voor vakbezoekers uit de reisbranche.
ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!