Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Update KEM Kliniek: incassoprofessionals trekken rechtszaak in na uitzending Kassa

28-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
66 keer bekeken
  •  
dokter huisarts 930x520
De rechtszaak die de Incassoprofessionals namens de voormalige KEM Kliniek hadden aangespannen tegen een cliënt van DSW zorgverzekeringen, is ingetrokken. De zaak zou donderdag 26 april dienen. Volgens DSW-directeur Chris Oomen is dat mede het gevolg van de uitzending van Kassa waarin duidelijk werd dat het incassobureau facturen probeerde te incasseren die nooit bij de patiënt hadden mogen worden neergelegd omdat vooraf duidelijk was gemaakt dat dit nooit zou gebeuren.
Fraude
Oomen sprak in Kassa al over fraude bij de afhandeling van de facturen en wil dat het incassobureau nu ook procedures tegen alle voormalige cliënten van de KEM Kliniek staakt. De vorderingen hebben geen rechtsgrond en mensen worden ten onrechte op kosten gejaagd en geïntimideerd. De cliënt van DSW is zwaar aangeslagen door de incassoprocedure en zijn eenmanszaak heeft er schade door geleden. 
Oproep
Oomen roept andere cliënten van de voormalige KEM Kliniek die ook worden geconfronteerd met aanmaningen, op zich te melden. En hij wil overleg met andere zorgverzekeraars zodat het incassobureau kan worden belemmerd nog meer schade aan te richten. Reacties kunnen naar  info@dsw.nl onder vermelding van KEM.
Bekijk het fragment over de KEM Kliniek hieronder terug.

Meer over:

kem kliniek
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!