Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

UPC: opnemen op afstand via mobiele telefoon

13-09-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
upc_logo_01.jpg
Klanten die een abonnement hebben op digitale televisie van UPC Nederland kunnen binnenkort programma's laten opnemen op de mediabox via hun iPhone, iPad of mobiele telefoon. Dat heeft het kabelbedrijf maandag bekendgemaakt.
UPC, een van de grootste aanbieders van digitale televisie in Nederland, is daarmee de eerste die een Opnemen op Afstand-applicatie introduceert. Volgens de onderneming is de nieuwe dienst gratis beschikbaar.
Klanten van UPC die in het bezit zijn van een mediabox met harde schijf kunnen als ze onderweg zijn of op kantoor zitten via hun mobiele telefoon programma's opzoeken via de tv-gids. Favoriete programma's kunnen ze vervolgens op afstand laten opnemen.
Volgens UPC is de nieuwe dienst vanaf november beschikbaar. ,,De lancering van onze Opnemen op Afstand-applicatie is een belangrijke volgende stap in de vernieuwing van digitale televisie van UPC. We gaan op weg naar de volgende generatie'', zei UPC-topman Diederik Karsten. Bron: ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!