Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Uitstel in Miljoenenjacht-zaak

24-12-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
arroldmiljoenenjacht_01.jpg
Er is nog geen duidelijkheid over de zaak rondom Miljoenenjacht. Advocaat Peter Plasman kondigde die zaak aan namens Arrold van den Hurk, die 5 miljoen euro misliep. Endemol en de Nationale Postcode Loterij hebben om uitstel gevraagd om met een inhoudelijke reactie te komen, laat Peter Plasman weten aan RTL Boulevard.
Per ongeluk
Deelnemer aan Miljoenenjacht Arrold van den Hurk drukte per ongeluk op de rode knop en accepteerde hiermee een bod van 125.000 euro van de bank, terwijl hij eigenlijk door wilde spelen omdat hij alle miljoenen nog in het spel had. Arrold gaf meteen aan de vergissing terug te willen draaien, maar dat mocht niet van de notaris. Uiteindelijk bleek Arrold de 5 miljoen in zijn koffertje te hebben. Advocaat Peter Plasman zag genoeg aanknopingspunten om dit aan te vechten en eist nu 5 miljoen euro voor zijn cliënt.
Onduidelijk
Het gevraagde uitstel kan volgens Plasman van alles betekenen. ,,Dat ze willen overleggen bijvoorbeeld, of simpelweg drukte.'' ANP/RTL Boulevard
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!