Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Tv-actie levert 30.000 donateurs KWF op

23-01-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
53 keer bekeken
  •  
Logo_KWF_05.jpg
Een tv-actie tegen kanker heeft woensdag weer veel nieuwe donateurs voor KWF Kankerbestrijding opgeleverd. In het programma Knevel & Van den Brink werd bekendgemaakt dat de teller aan het eind van de avond op ruim 30.000 nieuwe donateurs stond. Het gaat om een voorlopige tussenstand.
'Sta op tegen kanker'
Het benefietprogramma 'Sta op tegen kanker' was te zien op Nederland 1 en had plaats in het Agora Theater in Lelystad. Tijdens de show met tal van BN’ers werden mensen opgeroepen donateur te worden van KWF Kankerbestrijding, zodat er extra geld komt voor onderzoek.
BN'ers
Optredens waren er van onder anderen Simone Kleinsma, Yes-R, Gers Pardoel, Liesbeth List, Wende Snijders en Ten Sharp. In het belpanel zaten onder anderen Thé Lau, Pia Dijkstra, Kluun en Willeke Alberti.
Hoop
KWF en de AVRO wilden tijdens deze vierde editie van de benefietactie meer dan voorheen de nadruk leggen op de hoop. De vorige tv-actie leverde ook ruim 30.000 nieuwe donateurs op, het aantal liep na de uitzending nog op naar 39.296.
Filipijnen
Aanvankelijk zou het live-programma op 20 november op tv zijn, maar de AVRO en KWF besloten toen plaats te maken voor een nationale tv-actie voor de slachtoffers van de tyfoon op de Filipijnen.
ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!