Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Treinreiziger wil gezelligheid op stations

16-05-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
trein_Zandvoort_03.jpg
Treinreizigers willen graag meer horecagelegenheden op stations. Ook vinden ze dat er meer toiletten moeten komen. Dat blijkt uit onderzoek van reizigersorganisatie Rover, meldt dagblad Metro.
Wachtruimtes
Veel treinreizigers klagen over tochtige, onoverdekte wachtruimtes op de Nederlandse stations. Soms is er ook helemaal geen wachtruimte aanwezig. De reizigers zouden het liefst zien dat er meer cafés en restaurants op de perrons komen, waar zij tijdens het wachten op de trein kunnen vertoeven.
,,Op veel knooppunten is het wachten oncomfortabel'', stelt Rover. ,,Dit geldt niet alleen voor kleinere, maar ook voor grotere knooppunten.'' Volgens Rover zien treinreizigers horecagelegenheden als dé oplossing.
Toilet
Ze willen er ook zeker van kunnen zijn dat er gebruik kan worden gemaakt van een toilet. De geautomatiseerde toiletten op stations werken namelijk vaak niet, blijkt uit het onderzoek. ANP/Metro
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!