Sfeerfoto van Kassa
Kassa
Kassa

Elke zaterdag om 19:05 opnpo1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

'Tongzoen van een zeemeermin' uitgeroepen tot slechtste slogan

9 dec 2019
  •  
leestijd 1 minuten
slechtste slogan 1127
De slechtste slogan van het jaar is: "Onze vis smaakt als de tongzoen van een zeemeermin." Hiermee heeft de Arnhemse visbar Zilte Zeemeermin de dubieuze titel gewonnen. De visbar kreeg een kwart van de stemmen en liet het UWV met "Werken met zinhoud" achter zich.
Het platform Slechte Slogans organiseerde de verkiezing voor de achtste keer. De afgelopen week kon er online gestemd worden op de tien genomineerde reclamekreten. In totaal brachten 3992 stemmers 7055 stemmen uit.

"Uit onze handen uw tanden"

Andere genomineerden waren "Uit onze handen uw tanden" van Steven de Vries Tandtechniek; "Shop en kom tot jeselfie" van Groupon; "Je rijbewijs hale doe je bij die kale" van rijschool Rayactie en "Wij verkopen uw huis. Nogal fidus" van Fidus Makelaardij. "Op één na de beste!" van Lobatrans bezorgdienst eindigde als laatste.
Vroegere winnaars zijn onder meer "We doen wel vrouwen maar knippen ze niet" (barbier), "Zit je haircut" (kapper) en "Iedere paal gaat erin" (heibedrijf).

Volgens het platform Slechte Slogans legt de verkiezing de deelnemende ondernemers overigens geen windwieren. ANP  / Sloganverkiezing.nl

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar