Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

TomTom levert software voor 'slimme' armband

19-11-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
TomTom.jpg
TomTom gaat locatiesoftware leveren voor een 'slimme' armband die techgigant Intel en modebedrijf Opening Ceremony hebben ontworpen. Dat maakte de navigatiedienstverlener woensdag bekend zonder financiële details te vermelden.
Navigatiekastjes leveren minder op
TomTom timmert al een tijdje aan de weg met nieuwe producten, nu de navigatiekastjes waar het Amsterdamse bedrijf groot mee is geworden steeds minder opleveren. Zelf maakt het bijvoorbeeld al sporthorloges. Daarnaast verkoopt het licenties voor het gebruik van zijn software voor plaatsbepaling en navigatie aan andere technologiebedrijven.
Vrouwen
Door mode en technologie bijeen te brengen in een nieuw product hopen Intel en Opening Ceremony met name vrouwen warm te maken voor gadgets. Hun armband is vanaf begin december voor 495 dollar (395 euro) verkrijgbaar in de Verenigde Staten. De navigatiesoftware van TomTom zorgt ervoor dat de drager bijvoorbeeld de reistijd naar een afspraak buiten de deur beter kan inschatten. ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!