Kassa

Thuisbezorgd: excuses voor duizenden vertraagde bestellingen

03-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
55 keer bekeken
  •  
thuisbezorgd.nl logo 930x520
Duizenden bezorgmaaltijden zijn op 1 januari met fikse vertraging bezorgd. Thuisbezorgd heeft de getroffen klanten excuses aangeboden, meldt RTL Nieuws.

'Geld terug of tegoedbon'

Klanten die erg lang hebben gewacht krijgen hun geld terug of een tegoedbon, aldus de bezorgsite. Volgens Thuisbezorgd werden op Nieuwjaarsdag driemaal zoveel bestellingen gedaan als op een gewone maandag. Bij een 'paar procent' van de bestellingen werd het eten met een fikse vertraging, tot soms wel 3 uur, afgeleverd. Bij elkaar gaat het om enkele duizenden bestellingen. Bron: RTL

Meer over:

eten, thuisbezorgd
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (5)

tenormin
tenormin3 jan. 2018 - 12:28

Ja, heb het wel bezorgd gekregen! maar van My Cooks, niet van Thuisbezorgd. En met "gekregen"bedoel ik ook gekregen: het was een verrassingspakket voor de Kerstdagen.

2 Reacties
dokun
dokun3 jan. 2018 - 21:06

Dus heb je "het" niet ontvangen! Als je niets besteld hebt bij een maaltijdbezorgdienst heb je ook niets ontvangen... #ReagerenOmdatIkZonodigMoet #NoLife

tenormin
tenormin3 jan. 2018 - 21:24

Ben je even het padje kwijt of zo? Dat dit een gift was, heeft er niets mee te maken. Het werd bezorgd, of dat niet wel of niet door mijzelf is besteld maakt niet uit. En, als toevoeging: als ik via Thuisbezorgd bestel(de); zitten tegenwoordig folders in van betreffende restaurants: "wilt u s.v.p. rechtstreeks bij ons bestellen"? Want zij moeten best wel geld afdragen aan Thuisbezorgd. Net als Iens trouwens. Je # zijn beledigend; # onnodig kwetsend. Vooral # No Life. Zeker in de ban van Boef!

marleenvanh
marleenvanh3 jan. 2018 - 12:06

Nee niks besteld. Mede om redenen dat er hier niet bezorgd wordt en wanneer je geen  vermoorde dieren eet de keuze in kant-en-klaar sowieso klein is, met vlees/vis vreetfestijn kerst al helemaal... Gelukkig had ik nog genoeg ECHT vredig lekkers in de vriezer en verse groenten en fruit maakten het af. 

1 Reactie
henkjj
henkjj3 jan. 2018 - 13:33

Als je met verse groenten en fruit de boel af maakt.....

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!