Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Terugroepactie: gevaar voor framebreuk Koga E-Nova EVO e-bike

02-02-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
6537 keer bekeken
  •  
koga terugroepactie evo1

Fietsfabrikant Koga waarschuwt de eigenaren van de elektrische fiets Koga E-Nova EVO met lage instap. Het frame van de fiets kan door kleine scheurtjes breken, met mogelijk letsel tot gevolg voor de berijder. Koga roept de fietsen terug, zodat de frames kunnen worden verstevigd. 

Het gaat om modellen die tussen mei 2021 en november 2022 zijn geproduceerd. De onderbuis kan in uitzonderlijke situaties scheurtjes vertonen die eventueel zouden kunnen leiden tot een framebreuk, meldt Koga.

Controleer het framenummer

Via de website van Koga kunnen eigenaren van de E-Nova EVO met lage instap via het framenummer controleren of de fiets onder de terugroepactie valt of niet. Komt je framenummer wel voor in de lijst? Stop dan onmiddellijk met het gebruik van de fiets, luidt het dringende advies.

Wie vragen heeft kan gratis bellen met het telefoonnummer 0513-788 130 (afdeling Consumer Care) of mailen naar support.nl@koga.com.

bron: Koga

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!