Kassa

Terugroepactie: Brandgevaar ventilatorkachel van Eurom

08-11-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
870 keer bekeken
  •  
Terugroepactie ventilatorkachel 1127

Groothandelaar Eurom is een terugroepactie gestart voor de Eurom Dual-mate 2000 RC ventilatorkachel. Er is geconstateerd dat er piepschuim in de kachel terecht kan zijn gekomen.

Het piepschuim zou bij het eerste gebruik van de kachel vlam kunnen vatten en is daarom gevaarlijk. Het gaat om de Eurom Dual-mate 2000 RC met artikel nummer 352351.

Aankoopbedrag terug, zowel bij gebruikte als ongebruikte kachel

Als je de kachel nieuw hebt aangeschaft en nog niet hebt gebruikt, kun je contact opnemen met de leverancier zodat zij de kachel op kunnen halen. Je krijgt het aankoopbedrag terug.

Mensen die de kachel wel al gebruikt hebben, worden opgeroepen om het rooster aan de achterkant én voorkant goed te controleren op aanwezig piepschuim. Controleer bij voorkeur met een zaklamp. Vertrouw je het niet? Een gebruikte kachel mag ook retour gestuurd worden. Ook dan krijg je de aanschafprijs retour. 

Consumenten kunnen contact opnemen met Eurom over retourprocedure

Consumenten kunnen contact opnemen met Eurom, bij voorkeur per email, over de retourprocedure. Je krijgt dan instructies over hoe de ventilatorkachel kosteloos geretourneerd kan worden. Na ontvangst van de kachel ontvang je het aankoopbedrag retour.

E-mail: rc@eurom.nl

Telefoonnummer: 038 38 54321 (bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 08.00-16.00 uur)

Bron: Eurom

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!