Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Terugkeer autoRAI 2015

09-04-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
auto_zwart_13.jpg
In 2015 wordt er weer een AutoRAI gehouden in Amsterdam RAI. Autoliefhebbers kunnen een compleet overzicht van primeurs, speciale uitvoeringen, supercars en klassiekers verwachten. Er is vooral aandacht voor design, inclusief design iconen uit heden en verleden. Het is ook mogelijk om zelf in de nieuwste modellen te rijden en de laatste technologische ontwikkelingen te ervaren.
Terugkeer
Afgelopen anderhalf jaar is door RAI Vereniging en beursorganisator Amsterdam RAI intensief gesproken met de auto-importeurs over de invulling van AutoRAI 2015 met als resultaat dat veel merken zich ingeschreven hebben, elk met een eigen stand. Beursmanager AutoRAI Joost ’t Hooft: “We zijn blij dat we de autoliefhebbers in Nederland weer een AutoRAI kunnen geven. We hebben afgelopen jaren veel berichten ontvangen van bezoekers van het evenement, die graag weer net als vroeger naar de RAI willen. Samen met de importeurs hebben we een formule gevonden waarmee we het evenement kunnen voortzetten”.
Publieksdagen
Een dag voordat de AutoRAI haar deuren voor het publiek opent zal de officiële Vakdag plaatsvinden. Deze dag is alleen voor genodigen. Vanaf vrijdag 17 april zijn de publieksdagen met op de doordeweekse dagen een avondopenstelling tot tien uur ’s avonds.
Hier vind je meer informatie over dit evenement.

Meer over:

autorai, auto, diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!