Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Terughaalactie van haarden LivinFlame

13-01-2009
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
4404609.jpg
LivinFlame heeft vastgesteld dat in een aantal van door haar verkochte haarden een laag percentage asbest kan voorkomen in het onbrandbare paneel dat aan de achterzijde is gemonteerd. Deze panelen vormen geen gevaar voor de gezondheid, maar de haarden worden toch teruggeroepen. Het is volgens de Nederlandse asbestwetgeving verboden om asbesthoudende producten te bewerken, verwerken of op voorraad te houden.
Het betreft de volgende haarden van LivinFlame: Vermont, Toronto, Gel/biobak schouwombouwen en Gel/biobak hanghaarden. Deze haarden zijn vanaf 1 september verkocht via Gamma (ook België), Karwei, Formido, Life&Garden en Multimate. De haarden werden verkocht in full-colour dozen.
Als u één van deze haarden heeft gekocht, dan wordt u verzocht contact op te nemen met LivinFlame. Er wordt dan een afspraak gemaakt om de haard bij u thuis kosteloos aan te passen. In de tussentijd kunt u de haard gewoon op zijn plaats laten staan of hangen en gebruiken; u moet echter niet boren in de achterzijde van de haard.
U kunt LivinFlame telefonisch bereiken op nummer 0800 - 02 000 95 (gratis). Dit nummer is bereikbaar van 09.00u tot 17.00u. U kunt ook het reactieformulier op de website van LivinFlame invullen.

Meer over:

diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!