Sfeerfoto van Kassa
Kassa
Kassa

Iedere zaterdag 19.05 uur op NPO1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

Terugblik op de meest spraakmakende Belbussen in het Belbusgala

4 jan 2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
amber belbusgala
Amber Kortzorg presenteert op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar het 'Kassa Belbusgala 2018'. In deze speciale uitzending van Kassa blikt zij op feestelijke wijze terug op de meest spraakmakende Belbussen van het afgelopen seizoen. 
In De Belbus lost Amber vaak op ludieke wijze conflicten tussen consumenten en bedrijven op. Traditiegetrouw staat de eerste uitzending van Kassa geheel in het teken van deze rubriek.

Belbusgalagasten

De Nationale Ombudsman, Reinier van Zutphen, komt langs om de resultaten van de Belbus op Bonaire te bespreken. Cabaretier Howard Komproe levert een humoristische afsluiter met zijn eigen kijk op consumentenzaken. Ook maakt Amber de winnaars van de 'leukste Belbus'- en 'minst sportieve bedrijf'-verkiezing bekend, waar kijkers de afgelopen weken op konden stemmen. 

'Een echte feel good uitzending'

'Het wordt een feestje. We hebben een band, veel goud en glitters èn presenteren natuurlijk een selectie van de leukste fragmenten van 2018', vertelt Amber. 'In zo'n jaaroverzicht is het echt gaaf te zien wat de kracht is van de Belbus. Normaal gesproken focussen we in Kassa op dingen die mislopen. Deze avond wordt een echte  feel good  uitzending. Als ik zo terugkijk, ben ik best wel trots op wat we allemaal hebben bereikt.'

'Leukste Belbus'-award

Kanshebbers voor de 'leukste Belbus'-award zijn de Belbussen over het Centraal Justitieel Incasso Bureau, Car2Go, Simpel, Belevenissen.nl, Juffrouw Joy en Ziggo. In de categorie 'minst sportieve bedrijf' moeten Van Cranenboek, Indieplant, KLM, Promovendum en Rofra vrezen voor de titel.
Nieuwsgierig? Bekijk hieronder de teaser van het Belbusgala. Artikel gaat verder onder de video.
Geef live je mening!
Praat gezellig mee op  Twitter ! Gebruik #KassaTV in je tweet om mee te discussiëren!
Like ons ook op  Facebook  en volg ons op  Instagram !
Wil je de nieuwsbrief ontvangen met consumentennieuws en alles over Kassa? Meld je dan  hier  aan.
Kassa bijwonen? Kies  hier  de datum van jouw keuze.

Het Kassa Belbusgala 2018 is op zaterdagavond 5 januari om 19.05 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar