Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Tekort aan vershouddozen wekt irritatie bij klanten Albert Heijn

04-10-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
136 keer bekeken
  •  
albert heijn logo 930x520
Wie bij de Albert Heijn spaarde voor vershouddoosjes kwam vaak van een koude kermis thuis. De doosjes waren al op voordat de actie was afgelopen. Er wordt al gesproken over opzet van de grootgrutter.
Volle spaarkaart
De spaaractie liep van augustus tot afgelopen zondag. Klanten van Albert Heijn konden zegels sparen en met een volle spaarkaart konden zij, met een bijbetaling, een van de verschillende formaten vershouddoosjes uitzoeken. De actie bleek zo in trek dat de bakjes al anderhalve week voor de einddatum waren uitverkocht.
Klachten
Op social media en klachtenfora regenden het klachten over de opgeraakte voorraad. Sommige klanten gaven zelfs aan alle filialen in hun stad afgereisd te zijn, zonder resultaat. De ‘gedupeerden’ geven aan zich misleid te voelen, omdat zij voor deze actie extra geld hebben uitgegeven bij de supermarkt.
Expres te weinig
Albert Heijn wordt er zelfs van beschuldigd dit met opzet gedaan te hebben. Een woordvoerder van de supermarktketen laat weten dat dit een fabel is. Experts betwijfelen de uitspraak. De supermarktketen had tijdens het WK van 2006 ook al expres te weinig Wuppies laten maken.
Bron: Volkskrant
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (7)

pebk
pebk7 okt. 2016 - 13:02

Bij onze lokale AH hadden ze gisterenavond nog een heel stel dozen staan (alleen de hele grote en de hele kleine, maar toch).  Daarnaast weet je dit toch van te voren? Iedereen gaat in de laatste week zijn doosjes, messen, glazen, enz. halen. En vervolgens zijn we nog verbaasd dat er niet genoeg zijn of we geen keuze meer hebben...

adriaanm
adriaanm6 okt. 2016 - 9:33

Leuk weer bij Albert Heijn XL Leeuwarden: Een spaaractie loopt tot zaterdag: in de winkel een paar posters met de tekst: "Niet alle artikelen zijn er. Maar vanavond komt een nieuwe zending. En dan graag wat geduld, want we kunnen niet alles in 1x plaatsen". Kom je op maandag vragen hoe het staat, antwoordt het personeel: "nee, wat er zaterdag was alles." Maar een sorry of genoegdoening... nee, je redt je kont maar. Daar maak je vrienden mee. Maar niet heus.

1 Reactie
pebk
pebk7 okt. 2016 - 13:00

Genoegdoening? Op de site van ah staat dat je spaarzegels voor een tweede kaarte gratis kunt krijgen. http://www.ah.nl/weggooieniszonde

anja spies doornkamp
anja spies doornkamp5 okt. 2016 - 23:44

Bij mij in en omstreeks  Utrecht is nergens meer versheid dozen te krijgen  en overal zeggen ze kan ze ook niet meer bestellen ben daar zeer teleurgesteld  in de ah

pully03
pully035 okt. 2016 - 19:24

bij mijn albert hein  brabantpark breda hadden deze week extra vershouddoosjes in twee maten toegestuurd gekregen 200 ml en 1.4 ltr. Zodra dit bekent werd onstond een run op de doosjes.

jaripam
jaripam5 okt. 2016 - 14:44

Ze kunnen toch bijbestellen

gleenewinkel
gleenewinkel5 okt. 2016 - 14:43

Heel erg schandalig en schadelijk voor AH ook. Maar ja, ze zullen er wel weer mee weg komen. Het zou AH sieren als er alsnog voldoende dozen zouden worden bijbesteld

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!