Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Tegelzetter weigert kapotte plavuizen te vervangen

18-10-2010
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Fallback image for card
Els en Simon Tol wonen nu een halfjaar in hun nieuwbouwwoning in Zoetermeer. Ze zijn er in getrokken vlak nadat de vloer klaar was. En die vloer die bestaat helemaal uit witte plavuizen. De tegels heeft Simon zelf gekocht, maar hij heeft ze laten leggen door Tegelhuis Waddinxveen.
Als na een paar weken spontaan een hoekje van een plavuis breekt, neemt Simon contact op met de tegelzetter. Die komt de tegel vervangen, maar helaas blijft het niet bij die ene tegel. Binnen een paar weken zijn er nog eens vijf tegels gebroken. En daarom besluit Simon langs te gaan bij Tegelhuis Waddinxveen om ter plekke een afspraak te maken. Maar op de dag van de afspraak komt de tegelzetter niet opdagen. En vervolgens is hij volkomen onbereikbaar voor Simon. Bellen, mailen, sms-en, weer langsgaan, niks helpt: hij geeft niet thuis.
Dus schakelt Simon de Belbus in. Deze week met schade-expert Harry Alderden van CED BrandVaria BV. Harry gaat direct aan de slag. Hij controleert de plavuizen met een golfballetje en een waterpas en concludeert dat de vloer niet goed geëgaliseerd is en dat er niet overal evenveel lijm is gebruikt. Volgens Harry is er maar één oplossing: alle kapotte plavuizen moeten vervangen worden. Met deze boodschap vertrekken Harry en Simon in de Belbus naar Waddinxveen.
En daar blijkt dat de tegelzetter nu wel bereid is mee te werken aan een oplossing. Door allerlei zakelijke problemen heeft hij dat tot nu toe niet kunnen doen, aldus de tegelzetter.
Komt u er in uw eentje ook niet uit, schakel de Belbus in! Schrijf naar Postbus 3000, 1200 CZ in Hilversum. Of mail naar belbus@vara.nl.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!