Kassa

Storm richt schade aan

  •  
24-09-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
treinrails_snel_02.jpg
In delen van Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland richt de harde wind maandag schade aan. Bij de hulpdiensten komen meldingen binnen over problemen. Ook het treinverkeer ondervindt maandagmiddag hinder van het herfstweer. Op verschillende trajecten rijden er geen of minder treinen, doordat er bomen op het spoor liggen.
Bomen op het spoor
Op het spoor tussen Roosendaal en Vlissingen rijden er minder treinen door een boom op het spoor. Tussen Ede-Wageningen en Arnhem rijden zelfs helemaal geen treinen om dezelfde reden. Tussen Amsterdam Centraal en Breda is er een langere reistijd door de weersomstandigheden.
'Loeidruk'
Een woordvoerder van de Brabantse politie laat weten dat de brandweer het ,,loeidruk'' heeft met meldingen over stormschade, vooral in West-Brabant. Uit bijvoorbeeld Roosendaal en Etten-Leur komen berichten over omgewaaide bomen die op de weg of op auto's liggen en pannen die van daken waaien.
Waarschuwing
Het KNMI waarschuwde eerder maandag al voor een zuidwesterstorm en zware windstoten tot 90 kilometer per uur. Doordat veel bomen nog in het blad staan, vangen ze veel wind.
ANP
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!