Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Belstoring T-Mobile trof onder meer gemeenten, ANWB en CJIB

15-06-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
92 keer bekeken
  •  
bellen
De storing bij T-Mobile is opgelost. Door het euvel kampten bedrijven en lokale overheden dinsdagochtend met telefoonproblemen. Inkomende en uitgaande gesprekken waren soms niet mogelijk. T-Mobile kon nog niet zeggen wat de oorzaak van de storing was.

Onder meer het provinciehuis van Drenthe, gemeenten zoals Zwolle en Veenendaal en het Zeeuwse Adrz-ziekenhuis waren dinsdagochtend niet of slecht bereikbaar door de problemen. Eerder werd al duidelijk dat organisaties zoals de ANWB, rechtbanken en het CJIB telefonisch niet bereikbaar waren.

KPN: geen landelijke problemen

De zegsman van T-Mobile wijst erop dat de problemen met bellen mogelijk niet alleen werden veroorzaakt door de storing bij zijn bedrijf, maar dat er ook andere storingen kunnen zijn die meespelen. KPN geeft aan dat er in zijn netwerken geen sprake is van een storing rond de genoemde instanties. Wel signaleerde KPN een lokale telefoonstoring rond Culemborg. Maar die heeft volgens een zegsman waarschijnlijk niet met de landelijke hinder bij de organisaties te maken. ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!