Sfeerfoto van Kassa
Kassa
Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

Storing mobiel bellen en internet KPN

27 mei 2011
  •  
leestijd 1 minuten
Fallback image for card
Telecombedrijf KPN kampt vrijdag met een storing waardoor klanten niet kunnen bellen, sms'en, internetten of e-mailen. De storing treft mobiele telefoons, smartphones en laptops die aangesloten zijn op het KPN-netwerk in bepaalde regio's.
Dat meldde KPN op de website, een woordvoerster liet weten dat de stroomstoring rond negen uur zou zijn opgelost, maar dat betekent nog niet dat de netwerkstoring is opgelost.
Volgens de melding op de site heeft de storing te maken met problemen in de stroomvoorziening in verschillende regio's in de Randstad en is die naar verwachting om 10.40 uur verholpen. De woordvoerster van KPN kon niet zeggen hoeveel abonnees en waar precies zijn getroffen door het euvel.
De Consumentenbond laat weten dat het telecombedrijven zou sieren als zij iets voor de consument doen in het geval van een langdurige storing. ,,We vinden niet dat ze de consument automatisch aan de kant kunnen zetten'', aldus een woordvoerster. ,,Ze zeggen allemaal klantvriendelijk te willen opereren.''
Volgens haar hoeven ze niet meteen abonnementsgeld terug te geven, maar zou een gebaar al mooi zijn. ,,Er is een mooi grijs gebied tussen geld teruggeven of helemaal niks doen.''
ANP

Meer over:

kpn, storing, diginieuws

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar