Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Sneeuw hindert verkeer pas echt in avondspits

14-02-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
auto_sneeuw_03.jpg
De voorspelde sneeuwval in de Randstad en Zeeland tijdens de ochtendspits lijkt mee te vallen. De eerste lichte neerslag heeft het westen van het land bereikt, over het algemeen gaat het nu nog om lichte sneeuw, meldde het KNMI.
De sneeuw breidt zich in de loop van de ochtend uit over de westelijke helft van het land. Donderdagmiddag sneeuwt het in het hele land. ,,Er valt dan 5 tot 8 centimeter'', verwacht een woordvoerder. Door de sneeuwval krijgt het verkeer donderdag vermoedelijk te maken met een drukke avondspits. ,,Hou rekening met veel vertraging en moeilijke rijomstandigheden'', meldde de ANWB.
Mogelijk ijzel
Weerplaza waarschuwde donderdagochtend voor ijzel in Zeeland. ,,Het gebied met ijzel breidt zich uit tot in het westen van Noord-Brabant.'' Zeeland, het westen van Noord-Brabant, Zuid-Holland en Noord-Holland moeten volgens Weerplaza rekening houden met ,,steeds lastigere omstandigheden op de weg''. ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!