Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Slechte montage bij aanschaf zonwering

  •  
15-03-2014
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
330 keer bekeken
  •  
195x90_zonwering.jpg
Adrie Deelen koopt in 2011 een zonwering bij Metropole Zonwering in Arnhem. Via een buurtactie kan ze voor €1050 een goede zonwering krijgen. Echt genieten van de zonwering kan ze niet. Hij hangt scheef, komt los van de muur en doordat hij bijgesteld is door een monteur gaat het doek ook nog eens scheuren.
Reparatie
Mevrouw Deelen doet er alles aan om de schade te laten herstellen. Ze schrijft aangetekende brieven, ze mailt en uiteindelijk gaat ze zelfs langs in de winkel. Ze blijft daar net zo lang zitten tot er een oplossing komt. Na een paar uur zitten krijgt ze eindelijk haar zin. Er komt een afspraak, maar op het moment dat ze onderweg naar huis is wordt ze gebeld dat de afspraak niet door kan gaan.
Overname
Het lijkt ons duidelijk, tijd voor de Belbus. We gaan samen met haar naar Arnhem. Daar aangekomen blijkt de winkel te zijn overgenomen door meneer Schreur. Hij vertelt ons dat hij de schade niet kan repareren, omdat hij alleen het rayon Arnhem heeft overgenomen. Mevrouw Deelen woont in Hendrik-Ido-Ambacht, dus buiten zijn rayon. We moeten bij de vorige eigenaar zijn.
Oplossing
De oude eigenaar heeft zijn werk verder gezet in Malden onder een nieuwe naam: Amego Zonwering. In Malden aangekomen blijkt de eigenaar niet aanwezig te zijn. Ook bellen met hem heeft geen zin. Mevrouw Deelen lijkt met een kapotte zonwering achter te blijven. Gelukkig is meneer Schreur van de winkel in Arnhem bereid om haar te helpen en gaat haar zonwering repareren, hoewel hij dat niet verplicht is. Heb je ook een probleem? Schrijf ons op Postbus 3000, 1200 CZ in Hilversum, mail naar belbus(at)vara.nl of stuur een tweet naar @KassaBelbus.
Update 4 april 2014
Metropole Zonwering is inmiddels langsgeweest en heeft de zonwering keurig hersteld.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!