Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Siebel heropent tijdelijk 12 winkels

11-02-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Siebel_logo_01.jpg
Juweliersketen Siebel gaat vanaf woensdag 12 van de 36 winkels heropenen, ,,als opmaat naar een doorstart''. Dat heeft de curator van het failliete bedrijf Marinus Pannevis dinsdag bekendgemaakt.
Vestigingen
De winkels blijven open tot 1 maart. ,,Wij hopen dat de doorstart daarop aansluit'', aldus Pannevis. Het gaat om de winkels in Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Maastricht, Breda, Amersfoort, Eindhoven, Goes, Utrecht, Haarlem, Apeldoorn en Den Haag.
Reparaties en trouwringen
,,Siebel Juweliers wil de klanten graag van dienst zijn. De mensen, de winkels en de vele mooie artikelen van Siebel zijn beschikbaar. De duizenden reparatieartikelen en de trouwringen worden weer via de winkels uitgeleverd'', zegt de curator.
Siebel ging vorige maand over de kop, nadat de verkopen in december waren tegengevallen en de Rabobank een belangrijk krediet had opgezegd. Er werkten ongeveer 170 mensen bij de onderneming.
Doorstart
Pannevis zei eind vorige maand dat de failliet verklaarde juweliersketen hoogstwaarschijnlijk binnen ,,een paar weken'' een doorstart zou maken.
ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!