Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Servicenummer politie hele ochtend dicht

24-04-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Politie2_19.jpg
Ook vrijdag voert de politie actie voor een betere cao. De bonden roepen medewerkers bijeen in Den Haag voor werkoverleg. Daardoor zijn de telefooncentra van de servicenummers van de politie (0900-8844) van 09.00 tot 12.00 uur onbezet en dus onbereikbaar. Het alarmnummer 112 blijft wel bereikbaar.
Werkoverleg
Tijdens het werkoverleg zullen onder meer de hoge werk- en roosterdruk worden besproken en de bereidheid om actie te voeren voor een goede nieuwe cao. De politiebonden eisen onder meer een loonsverhoging na vier jaar op de nullijn
Politiebureaus
Donderdag waren de politiebureaus twee uur lang dicht. De dag ervoor reden politievoertuigen in een zwaan-kleef-aan-actie over verschillende snelwegen van noord naar zuid.
Werkonderbrekingen
Voor de komende tijd staan diverse acties op de rol. Zo worden werkonderbrekingen voorbereid tijdens voetbalwedstrijden, waaronder de bekerfinale op zondag 3 mei tussen Groningen en PEC Zwolle. Ook wil de politie het werk neerleggen tijdens uitgaansavonden en bij rechtszaken. ANP

Meer over:

politie, diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!