Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Schiphol dit weekeinde moeilijk bereikbaar

06-09-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
600x275_trein2_02.jpg
Treinreizigers kunnen Schiphol dit weekeinde moeilijk bereiken. Door werkzaamheden van ProRail en Rijkswaterstaat rijden er veel minder treinen van en naar de luchthaven.
Werkzaamheden
Er rijden geen treinen tussen Schiphol en de stations Bijlmer ArenA, Diemen-Zuid en Sloterdijk. Ook de nachttreinen stoppen het hele weekeinde niet op de luchthaven. De werkzaamheden duren tot maandagochtend 05.00 uur. De NS zet bussen in en reizigers dienen rekening te houden met extra reistijd, die kan oplopen tot een uur. Het werk heeft ook gevolgen voor de A4 die evenwijdig aan het spoor ligt. De A4 richting Schiphol wordt tijdens de nacht afgesloten en het verkeer wordt omgeleid.
Lelystad
ProRail verbetert de spoorverbinding tussen Schiphol en Lelystad. Ook in het eerste weekeinde van juli ondervonden reizigers hinder van het werk aan het spoor. In het weekeinde van 7 en 8 december vinden opnieuw werkzaamheden plaats aan het spoor rond de luchthaven. ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!