Kassa

Scheidegger

  •  
23-12-2008
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Fallback image for card
De Belbus komt soms op de meest prachtige plekken, zoals Boijl in Friesland. Daar woont Marianne Edelijn, samen met vriend Dirk en zoon Beau. Sinds 2000 runnen zij hier natuurcamping De Bekhofschans. Om de campinggasten, die uit het hele land komen, goed te informeren, heeft Marianne een website laten maken.
Het up-to-date houden van de site wil ze het liefst zelf doen, maar omdat ze geen ervaring heeft met computers, dacht Marianne "ik ga een cursus volgen". Marianne geeft zich op voor de cursus PC Multi Media bij Scheidegger. Marianne wil de cursus in de wintermaanden volgen, de enige mogelijkheid voor haar, want in de zomer heeft ze het te druk op de camping.
Maar dan krijgt ze een telefoontje van Scheidegger dat de cursus naar de zomer verplaatst wordt. Marianne stuurt direct een brief naar het bedrijf dat ze dan echt niet kan en daarom haar geld terug wil. Scheidegger laat weten dat annulering alleen kan binnen acht dagen na het ondertekenen van de overeenkomst. Samen met advocaat Floris van Galen, van Teekens Karstens Advocaten en Notarissen, gaat Marianne naar Scheidegger in Venlo. En het resultaat is positief: Marianne heeft het cursusgeld teruggestort gekregen.
Deze Belbus speelde zich af in maart 2007. Helaas is afgelopen oktober Scheidegger Opleidingen failliet gegaan. U kunt bij Consuwijzer vinden wat u moet doen als u goederen of geld tegoed hebt van een failliet bedrijf.      
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!