Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Scarlet winnaar ITO bereikbaarheidstest 2009

02-06-2009
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1909809.jpg
Internetprovider Scarlet is de nummer 1 van de jaarlijkse ITO Bereikbaarheidstest, dit jaar uitgevoerd in samenwerking met vakblad Telecommerce.
Scarlet gaf het beste antwoord op de vragen van de mystery callers van ITO. De Scarlet/medewerkers antwoordden netjes en beleefd in correct Nederlands, wat efficiënt gebeurde. Bovendien werd er goed ingespeeld op de situatie van de beller. Ook werd de telefoon bij Scarlet snel opgenomen. Woordvoerder Sandra Ottens van Scarlet is trots op de behaalde eerste plaats: “We hebben de problemen die we enkele jaren geleden ondervonden geruime tijd achter ons gelaten, en prioriteit gegeven aan de kwaliteit van onze agents en diensten. Nu zorgen we voor bellen en internetten zonder problemen.”
Na Scarlet staat ING op een goede tweede plaats, gevolgd door Albert Heijn, Tele2 en Portaal op een gedeelde derde positie.
Goede indruk
De bereikbaarheidstest geeft op basis van steekproeven een goede indruk van de telefonische bereikbaarheid van in totaal 70 bekende organisaties in Nederland. Hoewel er een tiental onvoldoendes te betreuren is (met een cijfer van 6 of lager), behaalt een ruime meerderheid een voldoende in deze meting.
Bron: ITO

Meer over:

diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!