Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Ruzie om merk V&D

17-06-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
v&d-930x520
Er dreigt een juridische strijd om de merkrechten van V&D. Die zijn verkocht aan CoolCat-baas Ronald Kahn. Maar Marc Vroom, een achterneef van de oprichter van het warenhuis, vecht die aankoop aan. Hij had het merk willen kopen samen met een bevriende ondernemer. Dat schrijft het AD vrijdag.
Eerlijke kans
De twee stellen dat ze honderdduizenden euro's voor het merk over hadden, maar nooit een eerlijke kans hebben gehad. Daarom hebben ze donderdag bij de rechtbank in Amsterdam een klacht ingediend tegen de curatoren van het failliete warenhuis.
Schuldeisers
Volgens de ondernemers hebben de curatoren hen volledig buiten het onderhandelingsproces gehouden, waardoor ook de schuldeisers zijn gedupeerd. De curatoren laten in een reactie weten dat bij de verkoop van de merkrechten ,,een zorgvuldig proces is gevolgd''. ANP

Meer over:

ruzie, merk, v&d
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (4)

ramonlevink
ramonlevink17 jun. 2016 - 16:04

Ik geloof er niets van! Alleen maar praatjes! Want hij "had" en met een "bevriende ondernemer" en zeggen dat ze "honderdduizenden euro's" er voor over hadden! Ja Ja, maar natuurlijk! Hij is zeker geen ondernemer, want dan had hij wel opgelet en niet achter de feiten aangelopen, doe je niet vaag en zeg je wie die "bevriende ondernemer" is en als hij al bestaat en een ondernemer is, dan noem je geen bedragen en lopen blazen, dat ze "honderdduizenden euro's" ervoor overhadden! Achteraf wat roepen kan ik ook: want ik "had" ook wel dit en ik "had" ook wel dat en ik "had" ook een bevriende ondernemer" en wij "hadden" ook "honderdduizenden euro's" , wat "miljoenen euro's" ervoor over gehad! Maar natuurlijk! Daarom is Ronald Kahn wel een echte en succesvolle ondernemer! Koppie erbij houden en niet van alles lopen roepen, wat je niet waar kunt maken of fictie is!

geem02
geem0217 jun. 2016 - 12:51

Wat een misselijke opmerking, als je niks anders te doen hebt ga dan buitenspelen tot je volwassen geworden bent.

simon55
simon5517 jun. 2016 - 12:46

Ha ha die Marc Vroom toch, zo zie je maar ,  nu wil die plotseling de naam kopen ,  ach ja zeker n kruiwagen nodig ???????????????

1 Reactie
dokun
dokun17 jun. 2016 - 14:27

Waar heeft u het over..?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!