Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

RTL en Vodafone stoppen met provider Sizz

23-04-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
50 keer bekeken
  •  
sizz_logo.jpg
RTL Nederland en Vodafone stoppen met de telecomprovider Sizz. Voor bestaande klanten verandert er niets, maar vanaf 1 juni worden er geen nieuwe klanten meer aangenomen. Dat maakten RTL en Vodafone woensdag bekend.
Samenwerking beëindigen
Volgens de gezamenlijke verklaring neemt Vodafone het aandeel van RTL in Sizz over, zonder een bedrag te noemen. Wat de exacte reden is voor het beëindigen van de samenwerking geven de bedrijven niet aan. ,,We hebben altijd heel prettig samengewerkt met Vodafone. Maar bij elke venture houden we de optie open om, als het moment zich aandient, de activiteit te verkopen. Voor Sizz lijkt het juiste moment voor een exit nu aangebroken'', zegt Nicolas Eglau, directeur van de investeringstak van RTL.
Aantal klanten
Hoeveel klanten de provider heeft, is onbekend. Sizz, met vrouwen als doelgroep, werd 3 jaar geleden opgericht. De advertentiecampagnes van de provider, bekend van de slogan 'Sizz, da's lekker mobiel', worden per direct gestaakt.
ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!