Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Renze Klamer gaat de Belbus presenteren

27-08-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
144 keer bekeken
  •  
Renze foto
Renze Klamer gaat de komende maanden de Belbus presenteren. Daarmee neemt hij het stokje van Amber Kortzorg over.
Het afgelopen seizoen heeft Renze al een aantal keer de Belbus gepresenteerd en daarmee consumentenproblemen opgelost. Hij neemt het nu over van Amber Kortzorg, die de komende maanden een wereldreis gaat maken.
Renze: “Na afgelopen seizoen al een beetje warmgedraaid te hebben, vind ik het te gek dat ik de komende maanden De Belbus mag besturen. Bedrijven maken er helaas nog steeds vaak een potje van, en consumenten staan dan voor hun gevoel machteloos. Ik hoop met wat jeugdige bravoure, goed uitzoekwerk en af en toe een knipoog zoveel mogelijk consumenten uit de brand te kunnen helpen.”
Amber heeft de afgelopen twee jaar de Belbus gepresenteerd en heeft tijdens afwezigheid van Brecht de reguliere uitzending overgenomen.
Amber: “Ik heb de afgelopen twee jaar ontzettend genoten van De Belbus, mijn Kassa collega’s en alle consumenten die ik heb mogen helpen. Het is een baan waar je als presentator heel veel voldoening uit haalt. Voor mij staat nu een nieuw avontuur te wachten. Maar ik zie in Renze een fantastische opvolger en hoop dat zowel hij als de kijker veel plezier beleeft aan zijn presentatie."
Amber keert in januari, na haar wereldreis, met veel plezier terug bij BNNVARA.

Meer over:

renze klamer, belbus
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!