Kassa

Renze Klamer gaat de Belbus presenteren

27-08-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
111 keer bekeken
  •  
Renze foto
Renze Klamer gaat de komende maanden de Belbus presenteren. Daarmee neemt hij het stokje van Amber Kortzorg over.
Het afgelopen seizoen heeft Renze al een aantal keer de Belbus gepresenteerd en daarmee consumentenproblemen opgelost. Hij neemt het nu over van Amber Kortzorg, die de komende maanden een wereldreis gaat maken.
Renze: “Na afgelopen seizoen al een beetje warmgedraaid te hebben, vind ik het te gek dat ik de komende maanden De Belbus mag besturen. Bedrijven maken er helaas nog steeds vaak een potje van, en consumenten staan dan voor hun gevoel machteloos. Ik hoop met wat jeugdige bravoure, goed uitzoekwerk en af en toe een knipoog zoveel mogelijk consumenten uit de brand te kunnen helpen.”
Amber heeft de afgelopen twee jaar de Belbus gepresenteerd en heeft tijdens afwezigheid van Brecht de reguliere uitzending overgenomen.
Amber: “Ik heb de afgelopen twee jaar ontzettend genoten van De Belbus, mijn Kassa collega’s en alle consumenten die ik heb mogen helpen. Het is een baan waar je als presentator heel veel voldoening uit haalt. Voor mij staat nu een nieuw avontuur te wachten. Maar ik zie in Renze een fantastische opvolger en hoop dat zowel hij als de kijker veel plezier beleeft aan zijn presentatie."
Amber keert in januari, na haar wereldreis, met veel plezier terug bij BNNVARA.

Meer over:

renze klamer, belbus
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (1)

marianna
marianna28 aug. 2019 - 16:06

Ja ik heb hem al aan het werk gezien en het is een prettige vervanger van Amber. Haar vond ik echt heel leuk en fris en wens haar een mooie wereldreis en Renze heel veel succes. Gaat zeker lukken!Met vriendelijke groet,Marianne Wiggers

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!