Kassa

Proefopening dierentuin leidt tot run op kaartjes

12-04-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
94 keer bekeken
  •  
Aziatische olifanten in ARTIS

© ARTIS, Amber Dekker

Een groot deel van de kaartjes voor de driedaagse proefopening van Artis is verkocht. Op zaterdag en zondag is er volgens een woordvoerster geen plek meer, alleen voor aanstaande vrijdag zijn er nog tickets beschikbaar.
Artis mag komende vrijdag, zaterdag en zondag open als een van de honderden proeflocaties in Nederland. De kaartverkoop startte maandagochtend om 10.00. Kaartjes voor zaterdag en zondag waren binnen een paar uur uitverkocht. Per dag kunnen er 5000 mensen in Artis terecht. Tickets gelden voor een bepaald tijdvak.

Ouwehands eerder open

Ouwehands Dierenpark in Rhenen begint woensdag als eerste dierenpark met de proefopening. De kaartjes voor zaterdag en zondag zijn al uitverkocht. Woensdag zit bijna helemaal vol en ook voor donderdag zijn al tijdslots uitverkocht. Vrijdag is de dierentuin niet open. Ouwehands mag 2000 bezoekers per dag binnenlaten.
Bij de proefopening mogen mensen op vertoon van een negatieve coronatest een bezoek brengen. De bezoekers moeten in het park 1,5 meter afstand houden en in binnenruimtes een mondkapje dragen. ANP
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!