Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Problemen met regiotaxi 'onaanvaardbaar'

13-02-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
taxi_08.jpg
Het is 'onaanvaardbaar' dat honderden Gelderlanders die afhankelijk zijn van taxivervoer op afspraak al dagen noodgedwongen thuis moeten blijven. Het is eveneens 'onvoorstelbaar' dat de provincie Gelderland geen noodplan voor vervoer van deze reizigers klaar had liggen, aangezien er al een hele tijd ruzie was met regiotaxivervoerder Willemsen de Koning, die woensdag plotseling stopte met rijden.
Verantwoordelijk
Dat zeggen vrijdag de Gelderse fracties van ChristenUnie en PvdA, die voor komende woensdag een spoeddebat over de kwestie hebben aangevraagd met de verantwoordelijk gedeputeerde Conny Bieze (VVD). ,,De regiotaxi is juist voor een groep kwetsbare mensen de enige mogelijkheid om vervoerd te kunnen worden. De provincie is daarvoor verantwoordelijk en moet dan maar extra geld op tafel leggen. We kunnen deze mensen niet in de kou laten staan'', vinden de partijen. ANP

Meer over:

taxi, diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!