Sfeerfoto van Kassa

Kassa

Zaterdag 19 september om 19:20npo1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

Primark roept kindershirts terug vanwege risico op verstikking

10 sep 2018
  •  
leestijd 1 minuten
primark recall
Kledingketen Primark heeft twee terugroepacties voor kinderkleding doen uitgaan. Het gaat om het peuter- en jongens t-shirt Coolest Kid Ever en het baby- en peuter t-shirt Epic Little Dude. De op beide shirts aangebrachte folie kan na het wassen losraken, waardoor verstikkingsgevaar kan ontstaan .

Terug naar winkel

Het t-shirt Epic Little Dude heeft serienummer 50623 en is in alle Primark-winkels in Nederland verkocht tussen 3 juni en 30 augustus 2018. Het shirt Coolest Kid Ever heeft serienummer 81489 en is verkocht tussen 3 juli en 30 augustus 2018.
Komt het nummer overeen met het label? Dan vraagt Primark om het product terug te brengen naar een Primark-winkel. Na inlevering van het artikel krijgen klanten het aankoopbedrag retour. Een kassabon is daarvoor niet nodig.
Voor meer informatie over deze terughaalactie kunt je contact opnemen met Primark via het e-mailadres: helpen.nl@help.primark.com
Bron: Primark

Meer over:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!