Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Postcode Zeeuws dorp in de prijzen

02-01-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
logo_postcode-loterij_01.jpg
Iedereen die in het Zeeuwse dorp Vrouwenpolder meedoet met de Postcode Loterij, valt dezer dagen in de prijzen. Hoeveel geld er uiteindelijk op de rekeningen van deelnemers met de postcode 4354 wordt gestort, is nog niet duidelijk. Dat wordt later bekend. Ook kon de Postcode Loterij nog niet zeggen hoeveel mensen er uiteindelijk een prijs zullen krijgen. In totaal is er 42,9 miljoen euro te verdelen.
Klein dorp
Vrouwenpolder is met 1100 inwoners zo klein dat iedereen dezelfde cijfers in de postcode heeft. De helft van de bijna 43 miljoen, 21,45 miljoen euro, wordt verdeeld over iedereen uit het dorp die meedoet. Deze mensen horen zaterdag hoeveel ze hebben gewonnen. De andere 21,45 miljoen wordt verdeeld over de mensen die de gehele winnende postcode, dus cijfers én letters, hebben.
Hoogste prijs
Woensdagavond werd bekend dat het om negen bewoners van de postcode 4354 BK gaat, de Koningin Beatrixlaan. Zij werden thuis verrast door de ambassadeurs Quinty Trustfull, Caroline Tensen, Gaston Starreveld en Nicolette van Dam. De hoogste prijs voor een van hen was ruim 6,6 miljoen euro.
Pas zaterdag worden de andere prijzen en winnaars bekend. ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!