Kassa

Politie waarschuwt voor website Online-droomhuis

04-02-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2068 keer bekeken
  •  
fraude oplichting cybercrime 1127

Het Landelijk Meldpunt Internetoplichting (LMIO) van de politie waarschuwt voor de website Online-droomhuis.com. De site is naar alle waarschijnlijkheid met kwade bedoelingen online gezet.

Uit aangiftes komt naar voren dat klanten producten na betaling niet geleverd krijgen. Ook op het Kassa-forum doen klanten hierover hun beklag

Misbruik van gegevens

De site Online-droomhuis.com doet zich voor als webwinkel voor onder meer meubels en huishoudelijke apparaten. Deze worden voor onder de marktprijs aangeboden, om kopers te lokken. De politie stelt vast dat de site een KvK-nummer misbruikt. Ook het vestigingsadres of postadres is vals.

Online-droomhuis.com staat inmiddels vermeld in de lijst met malafide handelspartijen op de website www.politie.nl.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties (3)

Robert47602
Robert476024 feb. 2022 - 20:09

De Politie kan wel waarschuwen, maar dient meer op pad en op straat aanwezig te zijn i.p.v. Big Macks te (V)reten op het bureau en uit de neus te pulken. Ga zelf die onbetrouwbare online website te lijf in plaats van alleen te waarschuwen vanuit je dikke reet zittend achter een bureau!!!

1 Reactie
Donuts
Donuts5 feb. 2022 - 10:35

Big Mack? Wat is dat?

@HENK@
@HENK@4 feb. 2022 - 18:13

Ik zal wel weer te simpel denken maar de politie waarschuwt voor...... ?Laat mij nu gedacht hebben dat wanneer er een instantie is die er iets aan zou kunnen doen dat zij dat dan toch zijn??Maar nee, ze waarschuwen en dan nog op zo'n manier dat maar een erg klein deel van de mensen iets van die waarschuwing te horen krijgt.zoals ik zeg zal ik het wel te simpel zien maar mij lijkt onderzoeken en oppakken die handel........ wanneer ik iets uit zou halen doen ze dat waarschijnlijk wel dus waarom nu niet ?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!