Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Polikliniek cardiologie Ruwaard gesloten

21-11-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
medische_ingreep_07.jpg
Nadat vorige week de afdeling cardiologie van het Ruwaard van Putten Ziekenhuis in Spijkenisse werd gesloten, is dinsdag ook de polikliniek cardiologie tijdelijk dichtgegaan. Dat maakte het ziekenhuis bekend. Ook de klinieken in Hellevoetsluis, Rozenburg en Hoogvliet hebben hun activiteiten voorlopig gestaakt.
Cardiologie gesloten
Vorige week woensdag werd de afdeling cardiologie op verzoek van de Inspectie voor de Gezondheidszorg gesloten. Aanleiding voor de maatregel was een onderzoek naar hoge sterftecijfers op de afdeling in 2010. De inspectie heeft toen het hospitaal onder verscherpt toezicht gesteld.
,,We streven ernaar de polikliniek zo spoedig mogelijk te heropenen onder regie van het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam. Dit geldt ook voor de verpleegafdeling cardiologie'', liet het ziekenhuis weten.
Afspraken verzetten
Het 'Ruwaard' gaat alle patiënten die afspraken hebben in de polikliniek, telefonisch benaderen. ,,We stellen alles in het werk om de opvang van patiënten en het verzetten van afspraken goed te laten verlopen.'' ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!