Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA. Kassa is er weer op zaterdag 4 januari met de Belbusspecial!

Pierre kookt voor Kassa: voorgerecht

18-12-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
kerst1.jpg
Rauwe bietensalade met gestoomde makreel en crème fraîche met kruiden Schil de rauwe bietjes en rasp ze. Meng met een beetje olie, citroensap en gembersiroop. Maak de makreel schoon, vorm balletjes van het visvlees en wikkel er een stukje huid omheen. Klop de crème fraîche los en knip er diverse verse kruiden doorheen, zoals bieslook, peterselie, tijm, rozemarijn en oregano. Voeg naar smaak peper en zout toe uit de molen.  Zet op het bord een theelichtje met daarin twee houten patatvorkjes gestoken. Prik het makreelballetje aan een cocktailprikker en leg die 'aan het spit' op de twee vorkjes, boven het inmiddels aangestoken lichtje. Leg er een bergje bietensalade naast met daarop een lepel kruidenroom.
Bekijk hieronder onze exclusieve achter-de-schermen filmpjes, gemaakt met de KassaFlip!
Delen:

Praat mee

Onze spelregels.

0/1500 Tekens
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!

BNNVARA LogoWij zijn voor