Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Pas op voor schimmelvorming op roomboter amandelstollen

21-12-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
600x275_sparamandelstol.jpg
SPAR haalt een partij amandelstollen uit de bij SPAR aangesloten winkels en roept consumenten op de producten niet te consumeren. De aanleiding voor de recall is schimmelvorming in de betrokken partij. Het gaat uitsluitend om 'Handgemaakte roomboter amandelstol' van het SPAR-merk in de gewichten 750 en 1000 gram. Er zijn in een aantal dagbladen terugroepadvertenties geplaatst.
Terugbrengen
Consumenten die het product in huis hebben, worden verzocht dit niet te consumeren en terug te brengen naar de SPAR-winkel. Daar kunt u het product omruilen voor een nieuwe amandelstol of het aankoopbedrag terug krijgen. Er is geen gevaar voor de volksgezondheid.
Twee soorten
Alle Handgemaakte roomboter amandelstollen van het SPAR-merk van 750 en 1000 gram zijn bij de recall betrokken (ook als consumenten die bijvoorbeeld in een kerstpakket hebben gekregen). Alle overige kerststollen in de SPAR-winkels voldoen aan de geldende kwaliteitseisen en zijn volstrekt betrouwbaar.
Excuses
De directie van de SPAR Holding heeft haar verontschuldiging aangeboden voor elk mogelijk ongemak.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!