Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Pas op voor namaaksite 'Neckermanshop'

23-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
nepsite neckerman fake 930
Het Landelijk Meldpunt Internetoplichting (LMIO) van de politie waarschuwt voor een nagemaakte website van Neckermann. De site http://neckermanshop.com geeft de suggestie dat je er merkkleding en parfums kan kopen. Maar de politie noemt de website 'met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid malafide'.

Adressen bestaan niet, geen iDEAL

De op de site genoemde adressen in Amersfoort (Flexas) en Antwerpen (Regus) zijn plekken waar je een kantoorruimte of virtuele werkplekken kunt huren, het adres in Londen betreft een Coffee corner (Dan Declaro). Bovendien is het telefoonnummer niet bereikbaar. Ook is het niet mogelijk om via iDEAL te betalen. Het rekeningnummer waar je het aankoopbedrag naar over moet maken betreft een regulier rekeningnummer.

Meer waarschuwingen voor malafide websites

Het Landelijk Meldpunt Internetoplichting waarschuwt ook voor deze malafide webshops, waarop meestal kleding voor verdacht lage prijzen te koop wordt aangeboden:
www.jeannettezuidema.nl
www.parajumpersnederlands.com
www.kasprzakhusky.nl
www.enactustwente.nl
www.vanzuureninterieurbouw.nl
Lees ook:
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!