Kassa

Pas op voor namaaksite 'Neckermanshop'

23-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
nepsite neckerman fake 930
Het Landelijk Meldpunt Internetoplichting (LMIO) van de politie waarschuwt voor een nagemaakte website van Neckermann. De site http://neckermanshop.com geeft de suggestie dat je er merkkleding en parfums kan kopen. Maar de politie noemt de website 'met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid malafide'.

Adressen bestaan niet, geen iDEAL

De op de site genoemde adressen in Amersfoort (Flexas) en Antwerpen (Regus) zijn plekken waar je een kantoorruimte of virtuele werkplekken kunt huren, het adres in Londen betreft een Coffee corner (Dan Declaro). Bovendien is het telefoonnummer niet bereikbaar. Ook is het niet mogelijk om via iDEAL te betalen. Het rekeningnummer waar je het aankoopbedrag naar over moet maken betreft een regulier rekeningnummer.

Meer waarschuwingen voor malafide websites

Het Landelijk Meldpunt Internetoplichting waarschuwt ook voor deze malafide webshops, waarop meestal kleding voor verdacht lage prijzen te koop wordt aangeboden:
www.jeannettezuidema.nl
www.parajumpersnederlands.com
www.kasprzakhusky.nl
www.enactustwente.nl
www.vanzuureninterieurbouw.nl
Lees ook:
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (2)

latevogel
latevogel24 jan. 2018 - 19:54

 http://neckermanshop.com is inmiddels net als veel andere sites OVERLEDEN, dus moet u nog iets van hen ontvangen? Waarschijnlijk hoor je niets weer van die boeven! Als je zo nodig online wil kopen, maak een account aan bij een vertrouwd bedrijf, zoals Wehkamp. Als je het nog niet vertrouwt, dan kan je ze even bellen ter controle.

tijger1
tijger124 jan. 2018 - 12:01

Paarlen voor de zwijnen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!