Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Oproep: Wordt jouw medische hulpmiddel uit de apotheek niet meer vergoed?

29-01-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1941 keer bekeken
  •  
Verband.png
Heb jij medische hulpmiddelen nodig zoals incontinentie-, stoma- en verbandmaterialen, diabetesstrips en medische voeding en worden deze niet meer vergoed als je ze uit de apotheek haalt? Dan horen we dat graag.
Door een nieuw vergoedingsbeleid van een zorgverzekeraar worden bepaalde medische hulpmiddelen niet meer vergoed als je ze in de apotheek koopt. De hulpmiddelen worden wel vergoed als ze online zijn gekocht. Het gaat bijvoorbeeld om incontinentie-, stoma- en verbandmaterialen, diabetesstrips en medische voeding.

Mail ons

Vind jij, of iemand die jij kent, het lastig om deze medische hulpmiddelen online te bestellen, bijvoorbeeld omdat je niet goed bekend bent met het internet of omdat je geen toegang hebt tot digitale middelen? Dan horen we graag van je. Mail jouw ervaring naar kassa@bnnvara.nl en vermeld daarin je telefoonnummer waarop je overdag bereikbaar bent.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!