Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Oproep: Wat is jouw ervaring met NFT's?

21-01-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3539 keer bekeken
  •  
nft-g2d01cc2a2_1920

Met Non fungible tokens (NFT's) kun je de waarde van bijvoorbeeld een digitaal kunstwerk waarborgen door een digitaal certificaat van echtheid en eigendom te creëren. Deze handel in digitale eigendommen kan miljoenen euro’s opleveren!

Kassa wil hier heel graag aandacht aan besteden en heeft jouw hulp nodig. Heb jij misschien al NFT’s? Wat zijn je ervaringen en welke adviezen kun jij anderen geven?

Mail ons je reactie

Laat het ons weten onder vermelding van je naam, mailadres en telefoonnummer en dan nemen we misschien wel contact met je op. Mail je reactie naar: kassa@bnnvara.nl. Veel dank alvast voor je hulp!

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (1)

miennaamishaaz
miennaamishaaz21 jan. 2022 - 14:44

NFT's zijn niets meer dan een Pyramid scheme in een nieuw jasje.Waarbij alleen de early adopters flink veel geld binnen kunnen harken.-----------tevens zijn er ook veel "Pump N DUMP" schemes waarbij ze "Dure" NFT's/Crypto aan jou/andere "insiders" verkopen, en ineens een grote hoeveelheid op de markt brengen en dus de waarde laten kelderen.Dit heet ook wel de "Insider" scam. waarbij ze "insiders" Foppen in te laten denken dat zij flink veel geld kunnen verdienen, aan de outsiders. maar de Makers van die Token/NFT. de echte winnaars zijn.----------Niet te vergeten veel NFT's van Copyrighted materiaal zijn illegaal [zoals NFT cards met bv het logo van MR-Beast], MR-Beast heeft hiervoor dan geen toestemming gegeven, maar ze gebruiken het logo wel, om hierbij je IP te beschermen of Geld terug te krijgen [omdat de NFT wordt vernietigd]. is vrijwel onmogelijk, omdat zowel Crypto als NFT's vrijwel anoniem zijn.---------------Daarnaast worden NFT's vooral gebruikt door criminelen om geld wit te wassen, om via tientallen Crypto marketplaces NFT's te kopen, Resellen, naar sub-accounts Resellen, naar sub-accounts Resellen, naar sub-accounts Enzovoort, om het uitendelijk na een chain van 30+ accounts het terug te brengen naar het hoof-account.Dit was ook met de kunst handel, want een schilderij van 10 Miljoen is gemakkelijker te ""verhandelen"" dan ineens 10 Miljoen op de bank te storten.--------

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!