Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Oproep: Schenken van geld en goederen & initiatieven om spullen te ruilen

15-04-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
20140412-kassa-promo_5.jpg
Op Koningsdag hebben we een speciale uitzending met als thema: ruilen, weggeven en gratis. Daarvoor zijn we op zoek naar mensen die vragen hebben over het schenken van geld of goederen. Hoe doe je dit zo fiscaal aantrekkelijk mogelijk? We zoeken ook mensen die initiatieven kennen om te ruilen of waar je gratis iets kan af-/ophalen en hier een klacht over hebben.
Oproep: ruilen en gratis
Ken je een leuk nieuw initiatief om te ruilen of heb je juist een vervelende ervaring met gratis of ruilen: laat het weten! Ook zijn wij op zoek naar negatieve ervaringen met bedrijven of instanties die dit soort initiatieven aanbieden. Reageer dan!
Oproep: schenken en giften
We gaan aandacht besteden aan het op een fiscaal zo aantrekkelijk mogelijke manier schenken van geld en goederen aan je kinderen of naasten. Heb je daar een vraag over en wil je meewerken aan de uitzending? Reageer dan!
Ik wil reageren!
Mail ons onder vermelding van 'schenken' of 'gratis/ruilen' op kassa@vara.nl met je telefoonnummer zodat we je kunnen bellen.

Meer over:

diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!