Kassa

Oproep: ongewenst andere energieleverancier door opdringere verkoper?

22-02-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1118 keer bekeken
  •  
Bellen 1127

Kassa is op zoek naar mensen die na een telefoontje van een opdringerige energieverkoper ongewenst zijn overgezet naar een andere energieleverancier. 

Is jou dit overkomen? Mail je verhaal en het telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken naar kassa@bnnvara.nl. Alvast bedankt voor je reactie!

Meer over:

oproepen
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (4)

praat mee
praat mee23 feb. 2022 - 18:24

Dit overkomt mensen die snel opnemen. Wacht tot de 7de beltoon en U hebt geen last van deze bellers,omdat er al een andere snelle opnemer contact heeft met deze mensen

bennieol
bennieol23 feb. 2022 - 16:04

hallo geachte heer/mevrouw werd van de week gebeld door telnr. 0332045800 op 21-02 ze wouden het energie contract van pure energie verlengen. ja die zit in enschede dat begint met 053. heb ze uitgelachen omdat ik weet dat mijn energie contract nog 4 jaar vaststaat. ja gewoon een vorm van oplichting vind ik. wou dit even mededelen omdat dit al vaker gebeurd is., met vriendelijke groet uit Borne. bennie Oude Lansink.

jan.knapen
jan.knapen23 feb. 2022 - 11:07

Een paar jaar geleden heb ik bij zo'n actie een "vrijblijvende" offerte aangevraagd voor een andere energieleverancier. Zonder toestemming bleek ik overgezet zijn naar die leverancier. Onmiddellijk alles teruggedraaid.

henkie.penkie
henkie.penkie23 feb. 2022 - 11:05

Als ze dit via telefoon doen en ze beginne er hier over gooi ik hun gelijk de haak er op en breek direct het gesprek af bellen ze met een niet geheim of een bekend nummer dan blokkeer ik dat gelijk zodat ze mij niet nog een keer kunnen bellen maar sommige van de deze calcenters hebben meerdere nummers en als ze met een geheim nummer bellen die pak ik zo wie zo niet op ook als de nummers met een ander lands nummer bellen pak ik niet op en blokkeer ik deze ook

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!