Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Oproep: Wat is jouw miskoop? Laat het Kassa weten

theme-icon
Geld
  •  
23-11-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2828 keer bekeken
  •  
miskoop oproep

De meeste mensen herkennen het wel: je denkt iets geweldigs te hebben gekocht, maar het blijkt totaal niet te werken of is na een korte tijd is het alweer stuk. We noemen dat in de volksmond een miskoop.

Voor de nieuwe rubriek 'Miskoop van de Week' zijn we op zoek naar kijkers die een echte 'kat in de zak' hebben gekocht. Het is helemaal mooi als je de miskoop nog niet hebt weggegooid, want we willen het graag in ons programma laten zien.

Heb jij iets gekocht dat echt een miskoop is? Mail jouw miskoopervaring, met wat informatie over dit artikel en je telefoonnummer naar kassa@bnnvara.nl o.v.v. 'Miskoop'. Veel dank!

Bekijk Lia's miskoop: een oorsmeerverwijderaar

Thema's:

theme-icon
Geld

Meer over:

oproep, miskoop van de week
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (2)

jetty
jetty2 nov. 2023 - 9:22

Mijn miskoop van de eeuw, dus niet van de week, is een LG combimagnetron. Ik heb altijd een combi gehad omdat ik geen ruimte voor aparte apparaten heb. Bij deze LG combi moet je maar afwachten of je gerechten gebakken of gaar zijn. Ik bak heel veel en heb met andere combi’s nooit problemen gehad. De winkel zegt dat het aan mij ligt. Nog nooit zo’n spijt van een aankoop gehad.

Gndekker
Gndekker1 nov. 2023 - 17:34

Hoi, Ik heb een trui gekocht bij CRYSTIQ wat te groot valt. Wat een miskoop ik kan hem alleen retourneren naar China wat al meer aan verzendkosten kost dan wat de trui kost. Ook zie ik dat hij bij ali expres te koop staat voor de helft minder. Niet echt te spreken dus Mvg Gerard